Marie Christine

Vores udvalg på klinikken

Vi har et lille udvalgt af Marie Christines make-up her på klinikken, hvis der er noget bestemt du søger som vi ikke har på hylderne, vil vi altid kunne bestille det hjem til dig. Nedenfor er et lille udvalg af nogen af de make-up produkter vi sælger:

Soft Make-up garanterer en perfekt harmonisk farve hele dagen
Denne mineral make-up foundation giver et naturligt og velholdt look. Rig tekstur, overraskende og høj komfort og god dækning. Velegnet til tør og kombineret hud. Soft Make-up er meget velegnet til særlig følsom hud. Soft Make-up giver et naturligt og frisk udseende.

Forførende læber med Super læbestift Q10.
Komfortabelt og omsorgsfuld læbestift med intens glans. Høj pigmentering giver smukke definerede læber, med en innovativ klikmekanisme når den åbnes. Også ideel til sikker opbevaring i håndtasken. Q 10 tager sig af og holder fugtigheden. Maxi Lips ® giver den bløde hud af læberne med mere volumen. Resultatet: Ungdommelige fulde og velplejede læber. Fri for mineralolie og parabener. En anden aktiv bestanddel er vitamin E.

Perfect Mascara er en mascara baseret på hyaluron.
Ekstremt volumen og lange øjenvipper takket være den kompakte konsistens af denne mascara, som giver optisk mere fyldning og tørrer hurtigt. På grund af den vandtætte struktur er denne mascara ideel til særligt lange dage og nætter. Velegnet til alle fritidsaktiviteter; både omkring vandet og i sporten. Også velegnet til kunstige øjenvipper

Absolut mascara er til absolut volume.Med biotin som styrker og plejer dine egne vipper. Uden parabener og uden parfume.

Produkter

Pris

Soft make-up

 

195,-

Super lipstick

145,-

Perfect mascara

185,-

Absolut mascara

129,-

Adresse

Grønløkkegård Åsumvej 392
5240 Odense

CVR 16469300

}

Åbningstider

Mandag lukket tirsdag 10-13  onsdag lukket  torsdag 13-17  fredag 10-13

Alle åbningstider er efter aftale.

Hvis du ønsker at købe produkter uden en aftale så ring eller sms til mig.
Jeg vil kun være på klinikken ved bookede aftaler.

Telefon

Ring eller send en besked.
Kontakt mig gerne hvis du ønsker en aftale udenfor mine åbningstider.
20 71 65 71