Dr. Baumann

Hud og Kropspleje

I Dr. Baumann Hud og Kropspleje anvender vi udelukkende rene vegetabilske naturolier. Vi bruger ingen indholdsstoffer fra dyr og ingen billige mineralolier (vaselin, paraffin). Når De har anvendt DR. BAUMANN et stykke tid, vil de opleve, hvordan deres hud får en renere, mere klar og frisk udstråling. På grund af DR. BAUMANNS teknologisk høje forskningsstandard, er det muligt at blive fri for kemiske farvestoffer, konserverings- og parfumestoffer. Dermed har vi givet Deres hud de bedste forudsætninger for at undgå overfølsomhed. Anvend derfor aldrig andre hudplejeserier sammen med DR. BAUMANN produkterne!! Videnskablig Kompetance

DR. BAUMANN COSMETIC fremstiller produkter af højeste standard til særligt kvalitets- og ansvars-bevidste mennesker. Alle beslutninger træffes af kompetente videnskabsfolk. At gavne Deres hud er vores vigtigste mål, og vi hopper ikke med på en eller anden modebølge indenfor hudplejepræparater. Det er ofte mere end tvivlsomt, om disse opreklamerede vidundermidler har en gavnlig virkning på huden.

Dr. Baumann Make-up er en forbruger venlig og moderne make-up serie med et bredt udvalg af farver og nuancer. Deres make-up er ligesom med deres hudpleje, uden kemisk konservering, uden parfume, uden mineralske olier, uden indhold fra dyr, uden overflødigt emballage, uden latex i make-up svampe, uden dyre hår i make-up pensler, med vegetabilske olier.

Vi forhandler Dr. Baumann på klinikken og sender gerne produkter hjem til dig portofrit.

Adresse

Grønløkkegård Åsumvej 392
5240 Odense

CVR 16469300

}

Åbningstider

Mandag lukket tirsdag 10-13  onsdag lukket  torsdag 13-17  fredag 10-13

Alle åbningstider er efter aftale.

Hvis du ønsker at købe produkter uden en aftale så ring eller sms til mig.
Jeg vil kun være på klinikken ved bookede aftaler.

Telefon

Ring eller send en besked.
Kontakt mig gerne hvis du ønsker en aftale udenfor mine åbningstider.
20 71 65 71